Beatford GlitterGolf Meer KES music

Hardloopmix

Muzikale energieboost door Sport DJ KES

Hardloopmix


Regelmatig maakt Sport DJ KES een nieuwe hardloopmix. Deze muzikale energieboost bestaat uit nieuwe populaire dance platen en hardloopklassiekers. Lekker voor het hardlopen of een andere work out!

Bericht als er een nieuwe mix online komt?
Vul even het formulier in!

De hardloopmixen zijn sinds eind 2018 niet meer te downloaden. Wil je wel een email als er een nieuwe mix op deze pagina en Mixcloud verschijnt? Vul dan even onderstaand formuliertje in.

* indicates required

Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden over de hardloopmix en eventueel hardloopevenementen waar ik als Sport DJ KES draai. Dit gebeurt maximaal één keer per maand. Als je geen informatie meer wilt ontvangen, dan kun je dit in elke e-mail aangeven door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken. Of je kunt contact met me opnemen via info@kesmusic.nl, waarna ik je gegevens handmatig verwijder. Je gegevens worden met respect behandeld en niet zonder toestemming met derden gedeeld.

Ik gebruik MailChimp als mailingplatform. Door hieronder te klikken, ga je akkoord dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Eerdere hardloopmuziek


Ook bij verschillende hardloop events kun je de motiverende beats van Sport DJ KES horen. Langs de route moedigt hij deelnemers aan vanuit één van zijn opvallende DJ wagens: GlitterGolf of DJ truck Beatford. Volg de activiteiten van Sport DJ KES op facebook.com/SportDJKES of Instagram @kesmusic