Beatford GlitterGolf Meer KES music

Hardloopmix

Muzikale energieboost door Sport DJ KES

Regelmatig maakt Sport DJ KES een nieuwe hardloopmix. Deze muzikale energieboost bestaat uit nieuwe populaire dance en hardloopklassiekers. Lekker voor het hardlopen of een andere work out!

Luister hieronder de speciale mix voor de virtuele Zandvoort Circuitrun. Een speciale editie in thema van racing en cars met opzwepende beats van Hardwell, Afrojack en Din & Vic.. Volgend jaar hoop ik je weer op het parcours te zien!

Volg mijn activiteiten als Sport DJ KES ook op facebook.com/SportDJKES of Instagram @kesmusic

 

Wie wil jij verrassen? Het feest kan beginnen zodra GlitterGolf de straat in rijdt. Gewapend met confetti verrast de DJ KES de gelukkige met een uniek surprise feest voor de deur! Een heel bijzondere ervaring! Uiteraard met de favoriete feestnummers én op gepaste afstand.
>>> Kijk even op glittergolf.nl/surprise voor meer informatie.

 

 

Bericht als er een nieuwe mix online komt?

Wil je graag een email als er een nieuwe mix op deze pagina en Mixcloud verschijnt? Vul dan even onderstaand formuliertje in.

* indicates required

Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden over de hardloopmix en eventueel hardloopevenementen waar ik als Sport DJ KES draai. Dit gebeurt maximaal één keer per maand. Als je geen informatie meer wilt ontvangen, dan kun je dit in elke e-mail aangeven door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken. Of je kunt contact met me opnemen via info@kesmusic.nl, waarna ik je gegevens handmatig verwijder. Je gegevens worden met respect behandeld en niet zonder toestemming met derden gedeeld.

Ik gebruik MailChimp als mailingplatform. Door hieronder te klikken, ga je akkoord dat je informatie wordt overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Eerdere hardloopmuziek


Ook bij verschillende hardloop events kun je de motiverende beats van Sport DJ KES horen. Langs de route moedigt hij deelnemers aan vanuit één van zijn opvallende DJ wagens: GlitterGolf of DJ truck Beatford. Volg de activiteiten van Sport DJ KES op facebook.com/SportDJKES of Instagram @kesmusic